079 361 8489 info@tubussystem.nl

01

Jun 2017

Update vestiging Zuid-Nederland

Op 1 oktober heeft Tubus System BV een nieuwe vestiging in regio Zuid-Nederland geopend, namelijk in Vught. Sinds de start zijn de aanvragen binnen gekomen en de eerste projecten reeds uitgevoerd. Zo is er in Eindhoven een probleem met asbestcement standleidingen verholpen en kunnen de leidingen er weer voor vijftig jaar tegenaan.

Problemen met asbestcement leidingen

Vooral in het zuiden van Nederland kampt men met het probleem van asbestcement standleiding die veelal gesaneerd worden, omdat andere oplossingen nog onbekend zijn. Tubus System BV heeft veel ervaring met het renoveren van asbestcement standleidingen. Bovendien doen we altijd een asbestvalidatiemeting om er zeker van te zijn dat tijdens het renoveren van de standleidingen er geen gevaar ontstaat voor bewoners en omgeving. 

Bewoners kunnen in hun woning blijven

Als Tubus System BV de standleidingen renoveert kunnen de bewoners gewoon in hun woning blijven en zal er voor passende voorzieningen worden gezorgd om de overlast zo klein mogelijk te houden.

Contact met Tubus System te Vught

Bent u beheerder, eigenaar of VvE bestuurder en wilt u meer weten over de manier waarop Tubus System de standleidingen kan renoveren? Neem dan contact op met Area Sales Manager Rob Peters van onze vestiging in Vught: 073 - 303 0822 | 06 - 15 89 28 80 of rob.peters@tubussystem.nl

Meer weten over asbestcement leidingen renoveren?

Terug

Meer weten?

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u op OK klikt gaat u akkoord met het gebruik hiervan.