079 361 8489 info@tubussystem.nl

Standleidingrenovatie

Standleidingen zijn in feite de belangrijkste leidingen van een riolering. Alle omringende  leidingen komen hierop uit. Deze leidingen lopen van het dak van een woning tot aan de kruipruimte van de woning.

 

Lekkende, doorgeroeste, dichtgeslibde standleiding

Als u te maken krijgt met een lekkende, doorgeroeste of dichtgeslibde standleiding, kunt u ons inschakelen voor een standleidingrenovatie. De standleidingrenovatie begint bij het reinigen en voorbehandelen van de leiding (fase 1). De volgende stap is die waarbij de bestaande standleiding met behulp van de Tubus System-techniek aan de binnenzijde wordt voorzien van een aantal lagen glasversterkt polyester. Hierna is de standleidingrenovatie bijna voltooid. (fase 2). De standleidingrenovatie eindigt namelijk pas echt nadat de kwaliteit van de renovatie nog eens extra is gecontroleerd en is goedgekeurd (fase 3) door nog andere experts met wie we samenwerken.

 

Meer informatie?

Heeft u nog vragen over standleidingrenovatie aan de hand van het Tubus System? Neem dan gerust contact met ons op.

Dit kan zowel telefonisch (079 361 8489) als per e-mail (info@tubussystem.nl.) Wij horen graag van u.

Meer weten over standleidingrenovatie?

Wilt u meer weten over onze techniek en onze werkwijze? Of wilt u een gedegen plan van aanpak voor uw gebouw? Bel ons gerust. Wij komen graag bij u langs voor een kennismaking.

Meer weten?

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u op OK klikt gaat u akkoord met het gebruik hiervan.