03

Oct 2016

Tubus System BV opent vestiging in Vught

Sinds de oprichting in 2010 is Tubus System BV uitgegroeid tot marktleider van Nederland voor renovatie van binnenhuisriolering zonder hak- en breekwerk. Vanuit onze vestiging in Vught, nabij Den Bosch, bedient Tubus System BV haar opdrachtgevers, relaties en partners in midden en zuiden van Nederland.

“Met een vestiging in Vught, nabij Den Bosch, kunnen wij direct schakelen met onze opdrachtgevers, relaties en partners in het midden en zuiden van Nederland”, vertelt Richard Matchett, Algemeen Directeur van Tubus System BV.

Landelijke dekking

Tubus System BV, gevestigd net buiten Zoetermeer, opent haar tweede vestiging, in het zuiden van het land. Rob Peters, Area Sales Manager, is uw contactpersoon voor alle vragen over Tubus System ‘onder de rivieren’.

Toenemende vraag in Midden- en Zuid-Nederland

Sinds 2010 heeft Tubus System een aantal mooie referentieprojecten in Midden- en Zuid-Nederland uitgevoerd. Met een toenemende vraag naar onze oplossing voor leidingrenovatie zonder hak- en breekwerk komt Tubus System dichterbij met een locatie aan de rand van Den Bosch, in Vught. Met zijn vele jaren ervaring in de bouw- wereld zal Rob Peters onze huidige opdrachtgevers en relaties te woord staan.

Leidingrenovatie zonder hak- en breekwerk

Tubus System is de techniek voor leidingrenovatie zonder hak- en breekwerk. Gaat het om gietijzeren of asbestcement standleidingen, hemelwaterafvoeren of andere binnenhuisriolering, bel ons op 073-303 08 22.


Contactgegevens vestiging Vught

Vestiging Zuid
Kempenlandstraat 11F
5262 GK Vught
073-303 08 22

Contactpersoon: Rob Peters
e-mail: rob.peters@tubussystem.nl

Terug

Meer weten?

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u op OK klikt gaat u akkoord met het gebruik hiervan.