Leidingrenovatie voor woningcorporaties 

Het is van groot belang dat standleidingen en rioleringen in goede staat zijn. Tubus System BV is uw partner voor grootschalige rioolrenovatie. Niet voor niets zijn we veelvuldig werkzaam voor VvE's en Woningcorporaties. Met onze Tubus System spuittechniek zorgen we dat de leidingen en rioleringen van uw gebouw in orde zijn met 10 jaar garantie en een levensduur van 50 jaar. 

 

Geen hak- en breekwerk

Door de innovatieve techniek van Tubus System BV is er geen hak- en breekwerk nodig. Wij laten uw oude leiding ongemoeid en er wordt een nieuwe leiding in de oude leiding gemaakt. Onze monteurs zijn gediplomeerd en informeren u gedurende het gehele leidingrenovatie proces. Bewoners zijn niet genoodzaakt de woning te verlaten.

 

Voordelen Tubus System

Vaak wordt gedacht dat leidingrenovatie gaat om de koustechniek met uitfrezen (relinen), maar bij Tubus System gaat het om de spuittechniek. Tubus System volgt de contouren van het bestaande leidingstelsel.  Daardoor kan Tubus System y-stukken, t-stukken en aftakkingen renoveren zonder de aansluitleidingen open te frezen. Door de innovatieve techniek is een naadloos, vloeistofdicht resultaat gegarandeerd!

 

Kostenbesparing voor woningcorporaties

Zijn de woningen van uw gebouw toe aan grondrenovatie of rioolrenovatie? Tubus System BV helpt al sinds jaar en dag woningcorporaties met het renoveren van rioolstelsels zonder hak- en breekwerk.  Hoge kosten voor het compleet vervangen van afvoerleidingen worden dankzij onze unieke spuittechniek voorkomen. Uw kostenbesparing kan oplopen tot 50%. Daarnaast werken wij duurzaam en milieuvriendelijk. Restmateriaal wordt gerecycled.

 

Gerealiseerde projecten voor woningcorporaties

De projecten die wij o.a. voor woningcorporaties gerealiseerd hebben:

•    Villa grondleidingrenovatie – Hengelo
•    Portiekwoning standleidingrenovatie – Den Haag
•    Eengezinswoning grondleidingrenovatie - Amsterdam
•    Eengezinswoning leidingrenovatie - Amsterdam
•    Flatgebouw relinen standleidingen - Amsterdam
•    Eengezinswoning – Moerdijk

Voor een compleet overzicht kunt u onze gerealiseerde projecten bekijken.

Meer weten over leidingrenovatie voor woningcorporaties?

Wilt u meer weten over onze techniek en onze werkwijze? Of wilt u een gedegen plan van aanpak voor uw gebouw? Bel ons gerust. Wij komen graag bij u langs voor een kennismaking.

 

Blijf op de hoogte

Meer weten?

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u op OK klikt gaat u akkoord met het gebruik hiervan.