RIOOLLEKKAGES ZIJN ZO VERHOLPEN MET HULP VAN TUBUS SYSTEM
2013-04-26

 

Bij rioollekkages richt Tubus System zich op een revolutionaire nieuwe en unieke techniek: het Tubus System. Bij het toepassen van het Tubus System wordt een nieuwe leiding gemaakt in een bestaand exemplaar. In de bestaande defecte leiding wordt een aantal lagen glasversterkt polyester gespoten. Rioollekkages kunnen dus voortaan verholpen worden, zonder een oude leiding te hoeven vervangen. 

Wat is hier het voordeel van?
Het grote voordeel van het op deze manier oplossen van rioollekkages is dat er geen complete muren hoeven worden gesloopt. Is er een rioollekkage, dan wordt er door Tubus System vanaf het dak een camera naar beneden geleid om te inspecteren waar zich de rioollekkage bevindt. Als we dat in beeld hebben, wordt de leiding gereinigd en gedroogd. Hierna kunnen de lagen polyester worden aangebracht en kan de lekkage worden gedicht.

Meer weten?
Wilt u meer informatie ontvangen over het behandelen van rioollekkages aan de hand van het Tubus System? Neem gerust contact op. Dit kan zowel telefonisch (079 361 8489) als elektronisch (info@tubussystem.nl). Graag tot binnenkort

Meer weten?

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u op OK klikt gaat u akkoord met het gebruik hiervan.