STANDLEIDINGRENOVATIE AAN DE HAND VAN HET TUBUS SYSTEEM
2013-04-16

 

Het Tubus System, uitgevoerd door Tubus System Netherlands BV, is een innovatieve methode waarmee nieuwe afvoerleidingen in bestaande leidingen aangebracht kunnen worden, zonder dat er gehakt of gebroken hoeft te worden. Deze methode is heel geschikt om te toe te passen bij rioolrenovatiewerkzaamheden.

Meer over het Tubus System
Zoals hierboven al te lezen viel, wordt het Tubus System voornamelijk gebruikt bij renovatieprojecten. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan standleidingrenovatie. Kiest u voor standleidingrenovatie, uitgevoerd door TSI, dan kunt u ervan uitgaan dat we het hele traject voor onze rekening nemen: van de voorbereiding tot en met de afwerking en de nacontrole. We werken daarbij samen met nog een aantal bouwkundige experts, want alleen zo weten we zeker dat we een rioolrenovatie tot een goed einde brengen en het best mogelijke resultaat afleveren.

Meer weten?
De samenwerking tussen verschillende bouwkundige experts en ons is in 2009 begonnen. Sinds dat jaar hebben we heel wat standleidingrenovaties afgerond. Een aantal van die standleidingrenovaties zijn in beeld gebracht en omschreven onder ‘Projecten’.

Heeft u hierover of ergens anders over nog vragen, dan kunt u ons altijd bellen (079 361 8489) of mailen (info@tubussystem.nl). Wij horen graag van u.

 

Meer weten?

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u op OK klikt gaat u akkoord met het gebruik hiervan.