Afvoer repareren zonder breken

Heeft u al enige tijd problemen met uw afvoer? Dan wordt het wellicht tijd voor een grotere aanpak voor het repareren van uw afvoer. Zit u op tegen het hakken en slopen? Dat hoeft niet, want met Tubus System is dit helemaal niet nodig.

 

Relinen van uw afvoer

Met onze techniek Tubus System renoveren wij standleidingen van gebouwen zonder hak- en breekwerk. Door het relinen van de afvoer voorzien wij de bestaande leidingen van meerdere lagen glasversterkt polyester, zodat een geheel nieuwe leiding ontstaat die weer 50 jaar mee kan.

 

Voordelen relinen

Naast het feit dat hak- en breekwerk niet nodig is bij het relinen van uw afvoer, brengt onze techniek nog meer voordelen met zich mee. Zo levert deze techniek een aanzienlijke kostenbesparing op, vergeleken met het ouderwetse breekwerk. Door het toepassen van de spuittechniek maken wij een naadloze verbinding naar de aftakkingen toe, zonder freeswerk. Lees hier meer over de voordelen van onze spuittechniek.


Meer weten over relinen?

Wilt u meer weten over onze techniek en onze werkwijze? Of wilt u een gedegen plan van aanpak voor uw gebouw? Bel ons gerust. Wij komen graag bij u langs voor een kennismaking.

 

Blijf op de hoogte

Meer weten?

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u op OK klikt gaat u akkoord met het gebruik hiervan.