Standleiding renovatie wordt noodzakelijk?

Met een standleiding wordt een goede beluchting en ontluchting gewaarborgd. Standleidingen lopen doorgaans van de kruipruimte tot aan het dak van een gebouw. Alle rioleringen daaromheen staan in verbinding met deze standleidingen. Het is heel goed mogelijk dat de standleidingen van een gebouw op een gegeven moment toe zijn aan renovatie.

 

Standleiding renovatie

Tubus System is gespecialiseerd in de renovatie van standleidingen en is graag uw partner als u te maken heeft met lekkende, doorgeroeste of dichtgeslibde leidingen. Deze worden door ons schoongemaakt en voorzien van het Tubus System.

 

Hoe werkt het Tubus System?

Bij standleiding renovatie aan de hand van het Tubus System wordt via de ontluchter op het dak de leiding gereinigd en voorbehandeld. Vervolgens wordt aan de binnenzijde een aantal lagen glasversterkt polyester aangebracht, waardoor nieuwe binnenleidingen ontstaan.

 

Meer informatie?

Wilt u meer weten over standleiding renovatie aan de hand van het Tubus System? Denkt u dat we u van dienst kunnen zijn? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan zowel telefonisch 079 361 8489 als per e-mail info@tubussystem.nl Wij horen graag van u.

Meer weten over standleiding renovatie?

Wilt u meer weten over onze techniek en onze werkwijze? Of wilt u een gedegen plan van aanpak voor uw gebouw? Bel ons gerust. Wij komen graag bij u langs voor een kennismaking.

 

Blijf op de hoogte

Meer weten?

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u op OK klikt gaat u akkoord met het gebruik hiervan.