Asbestcement Standleidingen

Sinds de Tweede Wereldoorlog zijn er in Nederland ruim 700.000 woningen met asbestcement afvoerleidingen. Tubus System is een bewezen onderhoudstechniek voor het relinen van asbestcement standleidingen.

 

Asbestcement afvoerleidingen

Veel opdrachtgevers kampen met het probleem dat onderhoud aan deze verouderde en vaak lekkende leidingstelsels veel uitdagingen, overlast en kosten met zich meebrengt. Het relinen van dergelijke leidingen zonder hak- en breekwerk is de ideale oplossing, mits de techniek geen gevaren voor monteurs en bewoners vormt.

 

Validatiemetingen succesvol

Tubus System heeft in samenwerking met BME Asbestconsult haar werkprotocol voor het reinigen en relinen van gietijzeren leidingen aangepast en onder toezicht een aantal asbestcement standleidingen in een flatgebouw behandeld. Tijdens deze proef zijn validatiemetingen uitgevoerd op de werklocaties van de Tubus System monteurs en in de woningen aangesloten aan de standleidingen. De metingen zijn door Fibrecount geanalyseerd. Resultaten tonen aan dat het toepassen van onze techniek in asbestcementleidingen geen gevaren meebrengt voor zowel onze werknemers als de bewoners. Voor het relinen van asbestcementleidingen is Tubus System de geschikte partner. 

Meer weten over asbestcement standleidingen?

Wilt u meer weten over onze techniek en onze werkwijze? Of wilt u een gedegen plan van aanpak voor uw gebouw? Bel ons gerust. Wij komen graag bij u langs voor een kennismaking.

 

Blijf op de hoogte

Meer weten?

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u op OK klikt gaat u akkoord met het gebruik hiervan.