Relinen

Relinen is een innovatieve methode om het leidingstelsel te renoveren. Tubus System BV past voor het relinen de techniek ‘Tubus System’ toe. Dit is een toepassing waarbij er van glasversterkt polyester een nieuwe leiding in de bestaande leiding gemaakt wordt. Deze nieuwe leiding is zelfdragend, gewapend en corrosiebestendig. Bent u op zoek naar een partner voor relining? Wij zijn de specialist en helpen u graag verder.

 

Relinen riool

Riolering vervangen? Overweeg dan eerst rioolrenovatie middels relining. Zo kunt u het riool repareren van binnenuit. De innovatieve leidingrenovatie techniek van relinen wordt door zowel eigenaren als bewoners zeer gewaardeerd. Het grote voordeel van relinen is dat er tijdens de werkzaamheden geen hak- en breekwerk aan te pas hoeft te komen. Zo kunt u de afvoer repareren zonder breken. De overlast voor de omgeving en bewoners wordt hierdoor tot een minimum beperkt. Bovenal levert relinen een aanzienlijke kostenbesparing op.

 

Technieken van relinen

Opdrachtgevers bespreken vaak met meerdere bedrijven de mogelijkheden voor leidingrenovatie. Hierbij worden verschillende technieken van relinen toegepast. De een past de zogenaamde koustechniek toe en de ander een spraytechniek, zoals Tubus System.

Voor meer informatie over de technieken van relinen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Meer weten over relinen?

Wilt u meer weten over onze techniek en onze werkwijze? Of wilt u een gedegen plan van aanpak voor uw gebouw? Bel ons gerust. Wij komen graag bij u langs voor een kennismaking.

 

Blijf op de hoogte

Meer weten?

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u op OK klikt gaat u akkoord met het gebruik hiervan.