Relinen voor VvE beheerders

 Tubus System BV is veelvuldig werkzaam voor Verenigingen van Eigenaren, oftewel VvE’s. Tubus System laat uw oude leiding ongemoeid. Er wordt een nieuwe leiding in de bestaande leiding gemaakt. Uw toilet, badkamer of keuken blijft tevens intact. U heeft uitsluitend te maken met onze ervaren monteurs en de bewoners hoeven hun woningen niet te verlaten.

 

Informatieve bewonersbijeenkomst

Tubus System BV werkt op een open en transparante manier. Zo zijn er bewonersbijeenkomsten om bewoners tijdig te informeren over de geplande werkzaamheden en verzorgen wij de communicatie voor, tijdens en na de renovatie. Bewoners weten wat er speelt en waar ze aan toe zijn. Tubus System BV probeert ten alle tijden de overlast zo veel mogelijk te beperken.

 

Rioolrenovatie voor VvE beheer

Een grootschalige rioolrenovatie van uw gebouw op de planning? Wat is de juiste partij? Welke partij is betrouwbaar, welke partij komt zijn afspraken na, wie kunt u het beste inschakelen? Veel vragen. Tubus System BV helpt VvE’s met een prettige werkwijze en zorgt ervoor dat de overlast voor bewoners minimaal is. Hoge kosten voor het compleet vervangen van afvoerleidingen worden door het toepassen van de nieuwe techniek, relinen, voorkomen. Uw kostenbesparing kan oplopen tot wel 50%. Daarnaast werken wij duurzaam en milieuvriendelijk. Restmateriaal wordt gerecycled. 

 

Technische voordelen Tubus System

Veel potentials denken dat relinen gaat om de koustechniek met uitfrezen. Bij veel bedrijven is dit ook het geval, maar bij Tubus System gaat het om de spuittechniek. Bij t-stukken en aftakkingen volgt de nieuwe Tubus System leiding de contouren van het bestaande leidingstelsel. Daardoor kan Tubus System y-stukken, t-stukken en aftakkingen relinen zonder de aansluitleidingen open te frezen. Door deze nieuwste techniek is een naadloos, vloeistofdicht resultaat gegarandeerd, zonder freeswerk in de bestaande leidingen.

 

Projecten voor Verenigingen van Eigenaren

Wij ontzorgen appartementeigenaren in bijvoorbeeld het relinen van de standleidingen. De projecten die wij onder andere voor Verenigingen van Eigenaren gerealiseerd hebben:

•     asbestcement standleidingrenovatie – Den Haag
•     woontoren standleidingrenovatie - Purmerend
•     portiekwoning standleidingrenovatie – Den Haag
•     galerijflat standleidingrenovatie - Gouda
•     hemelwaterafvoer renovatie – Den Haag
•     portiekflat asbestcement standleidingrenovatie – Oegstgeest
•     bedrijfsruimte hemelwaterafvoer renovatie – Den Haag
•     flatgebouw relinen standleidingen– Amstelveen
•     woontoren renovatie drie keukenstandleidingen – Amstelveen
•     standleidingen en grondleidingen – galerijflat – Rotterdam

Voor een compleet overzicht kunt u onze gerealiseerde projecten bekijken.

Meer weten over relinen voor VvE beheerders?

Wilt u meer weten over onze techniek en onze werkwijze? Of wilt u een gedegen plan van aanpak voor uw gebouw? Bel ons gerust. Wij komen graag bij u langs voor een kennismaking.

 

Blijf op de hoogte

Meer weten?

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u op OK klikt gaat u akkoord met het gebruik hiervan.