Standleindingrenovatie voor VvE's

Tubus System BV is veelvuldig werkzaam voor Verenigingen van Eigenaren en Woningcorporaties. Met onze Tubus System spuittechniek maken we een nieuwe leiding in uw bestaande leiding. Door onze spuittechniek hoeft u leidingen dus niet volledig te vervangen en hoeven bewoners hun woningen niet te verlaten. Uw kostenbesparing kan hierdoor oplopen tot wel 50%. 

 

Minder overlast voor bewoners

Tubus System BV werkt op een open en transparante manier. Zo zijn er bewonersbijeenkomsten om bewoners tijdig te informeren over de geplande werkzaamheden en verzorgen wij de communicatie voor, tijdens en na de renovatie. Bewoners weten wat er speelt en waar ze aan toe zijn. Doordat Tubus System de oude leidingen ongemoeid laat, is er geen hak- en breekwerk nodig. Dit betekent geen afvoer van bouwpuin en aanhelen van opengebroken schachten, vloeren en muren. Met andere woorden: minder overlast voor de bewoners.

  

Tubus System spuittechniek

Bij veel bedrijven gaat het bij relinen om de koustechniek, maar bij Tubus System gaat het om de spuittechniek. Bij t-stukken en aftakkingen volgt de nieuwe Tubus System leiding de contouren van het bestaande leidingstelsel. Daardoor kan Tubus System y-stukken, t-stukken en aftakkingen relinen zonder de aansluitleidingen open te frezen. Door deze nieuwste techniek is een naadloos, vloeistofdicht resultaat gegarandeerd, zonder freeswerk in de bestaande leidingen.

 

Projecten voor Verenigingen van Eigenaren

Wij ontzorgen appartementeigenaren in bijvoorbeeld het relinen van de standleidingen. De projecten die wij onder andere voor Verenigingen van Eigenaren gerealiseerd hebben:

•     asbestcement standleidingrenovatie – Den Haag
•     woontoren standleidingrenovatie - Purmerend
•     portiekwoning standleidingrenovatie – Den Haag
•     galerijflat standleidingrenovatie - Gouda
•     hemelwaterafvoer renovatie – Den Haag
•     portiekflat asbestcement standleidingrenovatie – Oegstgeest
•     bedrijfsruimte hemelwaterafvoer renovatie – Den Haag
•     flatgebouw relinen standleidingen– Amstelveen
•     woontoren renovatie drie keukenstandleidingen – Amstelveen
•     standleidingen en grondleidingen – galerijflat – Rotterdam

Voor een compleet overzicht kunt u onze gerealiseerde projecten bekijken.

 

Meer weten over standleidingrenovatie voor VvE's?

Wilt u meer weten over onze techniek en onze werkwijze? Of wilt u een gedegen plan van aanpak voor uw gebouw? Bel ons gerust. Wij komen graag bij u langs voor een kennismaking.

 

Blijf op de hoogte

Meer weten?

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u op OK klikt gaat u akkoord met het gebruik hiervan.