Rioolrenovatie voor Appartementencomplexen

Onze innovatieve leidingrenovatie techniek wordt door zowel eigenaren als bewoners van appartementencomplexen zeer gewaardeerd. Met de Tubus System spuittechniek is rioolrenovatie namelijk mogelijk zonder hak- en breekwerk. Dit betekend: weinig overlast voor bewoners en een fikse kostenbesparing voor de eigenaar van het appartementencomplex. Bent u op zoek naar een partner voor grootschalige riool- en leidingrenovatie? Veel VvE's, Woningcorporaties en Vastgoedbeheerders zijn u al voorgegaan!

 

Nieuwe leiding in bestaande leiding

In veel gevallen is het vervangen van het rioolstelsel of standleiding niet nodig. Met de onze innovatieve Tubus System spuittechniek is het namelijk mogelijk om een nieuwe leiding in uw bestaande leiding te maken. Doordat er met onze Tubus System spuittechniek geen hak- en breekwerk nodig is voor rioolrenovatie kan uw kostenbesparing oplopen tot wel 50%. Tubus System is deskundig en betrokken met de bewoners van uw appartementencomplex. We verzorgen de communicatie voor, tijdens en na een project. Zo weet niet alleen u, maar weten ook de bewoners wat er speelt. 

 

Voordelen Tubus System spuittechniek

Opdrachtgevers bespreken vaak met meerdere bedrijven de mogelijkheden voor riool- en leidingrenovatie. Hierbij worden verschillende technieken van relinen toegepast. De een past de zogenaamde koustechniek toe en de ander een spraytechniek, zoals Tubus System. Onze Tubus System spuittechniek heeft vele voordelen ten opzichte van de kousmethode. Bekijk hier alle voordelen van Tubus System. Voor meer informatie over onze techniek en de voordelen van Tubus System kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. 

Meer weten over rioolrenovatie voor appartementencomplexen?

Wilt u meer weten over onze techniek en onze werkwijze? Of wilt u een gedegen plan van aanpak voor uw gebouw? Bel ons gerust. Wij komen graag bij u langs voor een kennismaking.

 

Blijf op de hoogte

Meer weten?

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u op OK klikt gaat u akkoord met het gebruik hiervan.