Relinen voor vastgoedbeheerders

Tubus System BV is veelvuldig werkzaam voor vastgoedbeheerders en vastgoedbeleggers. Wij ontzorgen u volledig, zodat u zich kan richten op uw kernactiviteiten. Goed werkende rioleringen zorgen immers voor tevreden bewoners en gebruikers.

 

Rioolrenovatie voor vastgoedbeheerders

Verborgen gebreken binnen vastgoed zorgt regelmatig voor overlast op ongelegen momenten. Een niet vlekkeloos functionerend rioolstelsel zorgt voor onverwachte overlast, extra kosten en ontevredenheid bij bewoners en gebruikers. Tijdig onderhoud kan ellende en schadeclaims voorkomen en bijdragen aan een beter KWH-label. Ook al zijn binnen- en buitenrioleringen niet zichtbaar, het onderhoud ervan is enorm belangrijk. Tubus System BV is de juiste partner voor rioolrenovatie en zorgt dat leidingen en rioleringen in orde zijn met 10 jaar garantie en een levensduur van 50 jaar.

 

Kostenbesparing tot wel 50%

De woningen die u verhuurt of verkoopt zijn toe aan grondrenovatie of rioolrenovatie. Tubus System BV helpt vastgoedbeheerders met een prettige werkwijze. Hoge kosten voor het compleet vervangen van afvoerleidingen worden door het toepassen van de nieuwe techniek relinen voorkomen. Uw kostenbesparing kan oplopen tot wel 50%. Daarnaast werken wij duurzaam en milieuvriendelijk. Restmateriaal wordt gerecycled. 

 

Gerealiseerde projecten voor vastgoedbeheerders

De projecten die wij o.a. voor vastgoedbeheerders gerealiseerd hebben:

•    Inpandige hemelwaterafvoer – Den Haag
•    Herenhuis binnenhuisriolering – Den Haag
•    Eengezinswoning grondleidingrenovatie – Amsterdam
•    Appartementencomplex rioolrenovatie – Eindhoven
•    Flatgebouw relinen standleidingen – Amstelveen
•    Galerijflat standleidingen en grondleidingen – Rijswijk

Voor een compleet overzicht kunt u onze gerealiseerde projecten bekijken.

Meer weten over relinen voor vastgoedbeheerders?

Wilt u meer weten over onze techniek en onze werkwijze? Of wilt u een gedegen plan van aanpak voor uw gebouw? Bel ons gerust. Wij komen graag bij u langs voor een kennismaking.

 

Blijf op de hoogte

Meer weten?

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u op OK klikt gaat u akkoord met het gebruik hiervan.