Relinen voor woningcorporaties 

Tubus System BV is veelvuldig werkzaam voor woningcorporaties. Het is van groot belang dat standleidingen en rioleringen in goede staat zijn. Tubus System BV is de juiste partner voor rioolrenovatie en zorgt dat de leidingen en rioleringen in orde zijn met 10 jaar garantie en een levensduur van 50 jaar.

 

Minimale overlast voor bewoners

Door de innovatieve techniek van Tubus System BV is er geen hak- en breekwerk nodig. Wij laten uw oude leiding voor wat het is. Er wordt een nieuwe leiding in de oude leiding gemaakt. Onze monteurs zijn gediplomeerd en informeren u. Bewoners zijn niet genoodzaakt de woning te verlaten.

 

Rioolrenovatie voor woningcorporaties

De woningen die u wilt verhuren of verkopen zijn toe aan grondrenovatie of rioolrenovatie. Tubus System BV helpt woningcorporaties met een prettige werkwijze. Door het toepassen van de nieuwe techniek relinen worden hoge kosten voor het compleet vervangen van afvoerleidingen voorkomen. Uw kostenbesparing kan oplopen tot 50%. Daarnaast werken wij duurzaam en milieuvriendelijk. Restmateriaal wordt gerecycled.

 

Technische voordelen Tubus System

Vaak wordt gedacht dat relinen gaat om de koustechniek met uitfrezen, maar bij Tubus System gaat het om de spuittechniek. Bij t-stukken en aftakkingen volgt de nieuwe Tubus System leiding de contouren van het bestaande leidingstelsel. Daardoor kan Tubus System y-stukken, t-stukken en aftakkingen relinen zonder de aansluitleidingen open te frezen. Door de innovatieve techniek is een naadloos, vloeistofdicht resultaat gegarandeerd. En dat zonder freeswerk in de bestaande leidingen.

 

Gerealiseerde projecten voor woningcorporaties

De projecten die wij o.a. voor woningcorporaties gerealiseerd hebben:

•    Villa grondleidingrenovatie – Hengelo
•    Portiekwoning standleidingrenovatie – Den haag
•    Eengezinswoning grondleidingrenovatie - Amsterdam
•    Eengezinswoning leidingrenovatie - Amsterdam
•    Flatgebouw relinen standleidingen - Amsterdam
•    Eengezinswoning – Moerdijk

Voor een compleet overzicht kunt u onze gerealiseerde projecten bekijken.

Meer weten over relinen voor woningcorporaties?

Wilt u meer weten over onze techniek en onze werkwijze? Of wilt u een gedegen plan van aanpak voor uw gebouw? Bel ons gerust. Wij komen graag bij u langs voor een kennismaking.

 

Blijf op de hoogte

Meer weten?

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u op OK klikt gaat u akkoord met het gebruik hiervan.