Rioolrenovatie met Tubus System

Onze innovatieve leidingrenovatie techniek wordt door zowel eigenaren als bewoners van gebouwen zeer gewaardeerd. Met de Tubus System spuittechniek is rioolrenovatie mogelijk zonder hak- en breekwerk. Dit betekend: weinig overlast voor bewoners en een flinke kostenbesparing voor de eigenaar. Bent u op zoek naar een partner voor grootschalige rioolrenovatie? Tubus System is partner van veel VvE's, Woningcorporaties en Vastgoedbeheerders als het gaat om rioolrenovatie.

 

Moet ik de riolering van mijn gebouw vervangen?

Overweeg eerst rioolrenovatie met onze Tubus System spuittechniek. In veel gevallen is vervangen namelijk helemaal niet nodig. Met onze innovatieve spuittechniek maken we een nieuwe leiding in uw bestaande leiding. Het grote voordeel van Tubus System is dat er tijdens onze werkzaamheden geen hak- en breekwerk nodig is.  Zo kunt u het riool repareren van binnenuit. De overlast voor de omgeving en bewoners wordt hierdoor tot een minimum beperkt. Bovenal levert de Tubus System spuittechniek een aanzienlijke kostenbesparing op.

 

Technieken van relinen

Opdrachtgevers bespreken vaak met meerdere bedrijven de mogelijkheden voor leidingrenovatie. Hierbij worden verschillende technieken van relinen toegepast. De een past de zogenaamde koustechniek toe en de ander een spraytechniek, zoals Tubus System. Tubus System heeft vele voordelen ten opzichte van de kousmethode. 

Voor meer informatie over de technieken van relinen en de voordelen van Tubus System kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Meer weten over rioolrenovatie?

Wilt u meer weten over onze techniek en onze werkwijze? Of wilt u een gedegen plan van aanpak voor uw gebouw? Bel ons gerust. Wij komen graag bij u langs voor een kennismaking.

 

Blijf op de hoogte

Meer weten?

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u op OK klikt gaat u akkoord met het gebruik hiervan.