Leidingrenovatie zonder hak- en breekwerk

Bent u op zoek naar een partner voor het grootschalig renoveren van uw standleidingen? Tubus System BV is leverancier van de spuittechniek Tubus System. Het grote voordeel van onze techniek is dat wij een standleiding kunnen renoveren zonder hak- en breekwerk.

 

Bestaande leiding blijft zitten

Met onze spuittechniek brengen wij een geheel nieuwe leiding aan in de bestaande leiding. Aftakkingen sluiten naadloos aan op de hoofdleiding. De nieuwe leiding vormt een duurzame leiding met een levensverwachting van 50 jaar. Tubus System is een uitstekende oplossing voor leidingrenovatie in alle soorten gebouwen. 

  

Bewoners en opdrachtgever centraal

Wij begrijpen als geen ander dat een grootschalig renovatieproject veel impact heeft. Het is een intensief traject dat zorgvuldig dient te worden aangepakt. Bij ons staan de opdrachtgever en de bewoners centraal. Omdat er nagenoeg geen sloopwerkzaamheden plaatsvinden ondervinden bewoners weinig overlast. Bewoners hoeven hun woning niet te verlaten tijdens de werkzaamheden en de klus kan worden geklaard in slechts enkele dagen. In het voortraject besteden wij veel aandacht aan de informatievoorziening en communicatie naar bewoners. Lees meer over onze werkwijze >

  

Toepasbaar vanaf 30 mm tot 200 mm+ 

Tubus System kan toegepast worden in diverse soorten afvoerleidingen. Uniek is dat wij onze techniek al kunnen toepassen in leidingen met een diameter vanaf 30 mm tot 200 mm+. Leidingsoorten die wij o.a. renoveren zijn:

  • Standleidingen
  • Gietijzeren leidingen
  • Liggende leidingen in woningen
  • Grondleidingen
  • Hemelwaterafvoeren
  • Asbestcement leidingen

Meer weten

Wilt u meer weten over onze techniek? Bel ons gerust. Wij komen graag bij u langs voor een kennismaking.

Meer weten?

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u op OK klikt gaat u akkoord met het gebruik hiervan.