Relinen van Flatgebouwen

Met onze Tubus System spuittechniek relinen we leidingen van flatgebouwen zonder hak- en breekwerk. Er wordt een nieuwe leiding in de bestaande leiding gemaakt. Tubus System BV is veelvuldig werkzaam voor VvE’s, Woningcorporaties en Vastgoedbeheerders. Wij helpen u met een prettige werkwijze en we zorgen ervoor dat de overlast voor bewoners minimaal is.  

 

Voordelen Tubus System

Veel eigenaren van flatgebouwen denken dat relinen gaat om de koustechniek met uitfrezen. Bij veel bedrijven is dit ook het geval, maar bij Tubus System gaat het om de spuittechniek. Bij t-stukken en aftakkingen volgt de nieuwe Tubus System leiding de contouren van het bestaande leidingstelsel. Daardoor kan Tubus System y-stukken, t-stukken en aftakkingen relinen zonder de aansluitleidingen open te frezen. Door deze nieuwste techniek is een naadloos, vloeistofdicht resultaat gegarandeerd, zonder freeswerk in de bestaande leidingen.

 

Kostenbesparing tot wel 50%

Hoge kosten voor het compleet vervangen van afvoerleidingen worden door het toepassen van onze innovatie Tubus System spuittechniek voorkomen. Uw kostenbesparing kan oplopen tot wel 50%. Daarnaast werken wij duurzaam en milieuvriendelijk. Als u Tubus System inschakelt voor het relinen van uw flatgebouw krijgt u uitsluitend te maken met onze ervaren monteurs en de bewoners hoeven hun woningen niet te verlaten.

 

Informatieve bewonersbijeenkomst

Tubus System BV werkt op een open en transparante manier. Zo zijn er bewonersbijeenkomsten om bewoners van de flatgebouwen tijdig te informeren over de geplande werkzaamheden en verzorgen wij de communicatie voor, tijdens en na de renovatie. Bewoners weten wat er speelt en waar ze aan toe zijn. Tubus System BV probeert ten alle tijden de overlast zo veel mogelijk te beperken.  

 

Projecten voor VvE's

Wij ontzorgen appartementeigenaren in bijvoorbeeld het relinen van de standleidingen. De projecten die wij onder andere gerealiseerd hebben:

•     asbestcement standleidingrenovatie – Den Haag
•     woontoren standleidingrenovatie - Purmerend
•     portiekwoning standleidingrenovatie – Den Haag
•     galerijflat standleidingrenovatie - Gouda
•     hemelwaterafvoer renovatie – Den Haag
•     portiekflat asbestcement standleidingrenovatie – Oegstgeest
•     bedrijfsruimte hemelwaterafvoer renovatie – Den Haag
•     flatgebouw relinen standleidingen– Amstelveen
•     woontoren renovatie drie keukenstandleidingen – Amstelveen
•     standleidingen en grondleidingen – galerijflat – Rotterdam

Voor een compleet overzicht kunt u onze gerealiseerde projecten bekijken.

Meer weten over relinen van flatgebouwen?

Wilt u meer weten over onze techniek en onze werkwijze? Of wilt u een gedegen plan van aanpak voor uw gebouw? Bel ons gerust. Wij komen graag bij u langs voor een kennismaking.

 

Blijf op de hoogte

Meer weten?

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u op OK klikt gaat u akkoord met het gebruik hiervan.