Standleiding repareren?

Standleiding repareren zonder hak- en breekwerk? Dat kan met de spuittechniek Tubus System! Met onze spuittechniek brengen wij een geheel nieuwe leiding aan in de bestaande leiding. Het grote voordel van onze techniek is dat we de oude leidingen ongemoeid laten. Dit betekent geen afvoer van bouwpuin en het aanhelen van opengebroken muren, schachten en vloeren. Om deze reden kan de kostenbesparing door het gebruik van onze spuittechniek oplopen tot wel 50%. Tubus System is veelvuldig werkzaam voor VvE's en Woningcorporaties, waarbij geen renovatie te groot is. 

 

Hoe gaan we te werk?

Bij standleidingrenovatie wordt via de ontluchter op het dak de leiding gereinigd en voorbehandeld. Vervolgens wordt met behulp van de Tubus System-spuittechniek de binnenzijde van de leiding voorzien van een aantal lagen glasversterkt polyester. Met deze nieuwe laag wordt de levensverwachting van uw leiding drastisch verlengd. De kwaliteit wordt meermaals gecontroleerd door onze ervaren monteurs, zodat de reparatie altijd naar tevredenheid is. 

 

Minder overlast voor bewoners 

Standleidingrenovatie met zo min mogelijk overlast voor bewoners? Doordat we de oude leidingen ongemoeid laten is de overlast voor bewoners minimaal. Daarnaast werken we op een open en transparante manier. Voor VvE's en Woningcorporaties houden we bewonersbijeenkomsten en verzorgen wij de communicatie voor, tijdens en na de reparatie.  Zo weten bewoners altijd wat er speelt. 

 

Meer informatie?

Heeft u nog vragen over onze spuittechniek, werkwijze of wilt u direct een gedegen plan van aanpak voor uw gebouw? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Meer weten over standleidingrenovatie?

Wilt u meer weten over onze techniek en onze werkwijze? Of wilt u een gedegen plan van aanpak voor uw gebouw? Bel ons gerust. Wij komen graag bij u langs voor een kennismaking.

 

Blijf op de hoogte

Meer weten?

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u op OK klikt gaat u akkoord met het gebruik hiervan.